Не президентом єдиним: На виборах у США в Конгрес пройшов темношкірий гей, у Сенат - трансгендер

Перемога на виборах зробила Макбрайд найбільш високопоставленим трансгендером в країні.

У Конгрес США вперше був обраний гей афро-латиноамериканського походження Річі Торрес. Він переміг на виборах у 15-му окрузі Конгресу Нью-Йорка, передає CBS News, передають Патріоти України.

“Шістдесят відсотків демократів в Палаті представників складають жінки, люди з іншим кольором шкіри і ЛГБТ+. Я пишаюся тим, що внесу свій внесок у різноманітність найбільшого законодавчого органу світу — Конгресу Сполучених Штатів”, – заявив Торрес після своєї перемоги.

Політик також зазначив, що для нього велика честь представляти нью-йоркський район Бронкс, де в першу чергу він буде боротися за доступне житло для громадян. За його словами, на сьогоднішній день велика частина жителів Південного Бронкса змушені віддавати левову частку своїх доходів за оренду житла, що викликає особливі складнощі в умовах пандемії коронавірусу.

Член Демократичної партії Річі Торрес закінчив Стенфордський університет і юридичний факультет Гарвардського університету, при адміністрації Барака Обами він працював у Міністерстві юстиції.

До слова, Торрес не єдиний ЛГБТ-політик, який переміг на виборах. Так, в Сенат США пройшла 30-річна жінка-трансгендер Сара Макбрайд. До цього вона працювала прес-секретарем в організації за права ЛГБТ-спільноти Human Rights Campaign, а в період правління адміністрації Барака Обами проходила практику в Білому домі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...