Не проскочив..: На Донеччині електричка розчавила автомобіль, є загиблий (фото, відео)

Від удару водій автомобіля помер на місці, пасажир у лікарні.

У Донецькій області пасажирський приміський поїзд розчавив автомобіль Audi А6. Водій загинув. За інформацією ДСНС області, аварія сталася близько дев'ятої ранку на залізничному переїзді у селі Новоселівка Покровського району. Приміський поїзд «Скотувата — Слов'янськ» наїхав на авто, яке опинилося на колії, передають Патріоти України.

В салоні був водій та пасажир, одного чоловіка змогли витягти українські військові та медики, тіло іншого довелося діставати рятувальникам.

О 12:20 працівники ДСНС за допомогою шанцевого інструменту змогли демонтувати водійські двері та витягти загиблого водія. Тіло передали працівникам Національної поліції.

За даними правоохоронців, 56-річний водій переїжджав залізничний переїзд на червоне світло. Внаслідок аварії поїзд протягнув авто приблизно 150-200 метрів уперед.

Водій помер на місці, а пасажира у важкому стані госпіталізували до лікарні Торецька.

«Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події та можливих свідків аварії. Попередня правова кваліфікація — ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту», — повідомили в поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...