Не пустять навіть за російськими паспортами: Терористичні "Л/ДНР" оголосили повну ізоляцію від РФ

Відповідні розпорядження видали обидві "республіки" синхронно, а це говорить, що вказівка, швидше за все, прийшла з Москви.

Увечері 10 квітня ватажки "Л/ДНР" повністю закрили для жителів Донбасу російський кордон. Відповідну інформацію поширили сепаратистські ресурси, передають Патріоти України.

Кордон буде повністю перекритий невизнаними "республіками" в найближчий понеділок, 13 квітня. Причиною подібного рішення названа "складна епідеміологічна ситуація" з коронавірусом COVID-19.

Раніше на період карантину "Л/ДНР" дозволяли жителям їздити в РФ тільки за її паспортами. Однак тепер і їх не пускатимуть через російський кордон.Рішення про закриття кордону прийняли синхронно ватажки і "ДНР", і "ЛНР", що говорить про наказ зверху - з Москви.

Варто відзначити, що, за даними окупаційної влади, в "ДНР" заразилися новим типом коронавіруса 18 осіб, а в "ЛНР" - 7. Відомо, що переважна більшість з них привезли COVID-19 з Росії. Підтвердження цим цифрам немає. Більш того, влада України звинувачує окупантів в приховуванні реальної ситуації з коронавірусомів в ОРДЛО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...