"Не розумію, чому в державі досі немає": Мер Франківська заявив, що в приватних клініках з'явилася вакцина Pfizer (відео)

Офіційно вакцина Pfizer в Україну ще не надходила. На питання про те, де приватні медичні клініки могли взяти цю дорогу вакцину, мер відповів, що "в місті живуть дуже заповзятливі люди".

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що в приватних клініках міста вже з'явилася вакцина Pfizer і за гроші вже почали вакцинувати людей Таку заяву він зробив в ефірі "4 каналу", передають Патріоти України.

"У приватних клініках вже вакцинують за гроші. Тобто в приватних клініках Івано-Франківська вакцина з'явилася. У нас кажуть, що це Pfizer. Не розумію, чому в державі досі її немає", - заявив Марцінків журналістам.

На питання про те, де приватні медичні клініки могли взяти цю дорогу вакцину, мер відповів, що в місті живуть дуже заповзятливі люди. "У нас народ дуже заповзятливий. По-моєму, одна доза коштує 800 чи 1000 гривень. Не буду стверджувати точно, але знаю, що такі факти є", - повідомив глава Івано-Франківська.

Крім того, Руслан Марцінків висловив припущення, що подібні послуги не поодинокі, і є не тільки в Івано-Франківську, але й в інших містах України. "Така послуга (вакцинація від COVID-19), думаю, є вже в приватних клініках по всій Україні", - резюмував мер міста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...