Не слухати "старих політиків"? Стерненко розкритикував кадрову політику президента України (відео)

Громадський активіст, ексголова осередку "Правого сектору" в Одесі Сергій Стерненко детально проаналізував звернення президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Гідності та Свободи.

"Це одне з найцинічнніших привітань, які я коли-небудь бачив, адже сам Зеленський робить якраз усе те, проти чого виходив Майдан", - зазначає Стерненко в описі до свого відео, передають Патріоти України.

Зокрема, Стерненко звертає увагу на кадрову політику чинного глави української держави.

У святковому зверненні Зеленський, нагадаємо, заявив: "Для людей революція - це шлях до бажаних змін. Для політиків - шлях до бажаних крісел. Тож разом з вами, не слухаючи старих політиків, ми щодня маємо продовжувати нелегку побудову дійсно нової України. Вільної та гідної".

"Про крісла давайте і поговоримо. Тому що Зеленський своєю рукою підписав указ, яким призначив заступником керівника Офісу президента Олега Татарова, який працював в МВС, коли був Майдан, займався переслідуванням майданівців, фабрикував їм кримінальні провадження та розповідав, що вони самі себе постріляли", - зазначає Стерненко.

У відкритому доступі, дійсно, є кадри, як Татаров каже наступне: "Деякі із загиблих мають поранення в потиличну частину голови, що дає можливість стверджувати, що постріли робили десь поруч - особи, які були разом серед мітингувальників".

Своєю чергою Зеленський виправдовував призначення Татарова. "Мені здається, що це не є справедливо: усіх людей, які очолювали ту чи іншу ланку влади за часів Віктора Федоровича Януковича, вважати якоюсь старою владою. І там були досвічені люди... Головне щоб людина була чесна", - пояснював свою точку зору президент.

Окрім того, як нагадує Стерненко, "Зеленський особисто призначив заступником Єрмака Андрія Смірнова, який є дружком Портнова і обслуговує "регіоналів" та має відповідні погляди".

"Сам Портнов, який під час Майдану був заступником голови Адміністрації Януковича, вільно ходить в Офіс президента та викладає звідти фотографії", - додає Стерненко.

До того ж, за його словами, "людина Зеленського, генпрокурорка Венедіктова, призначила собі в заступники людину Медведчука Якубовського". "А сам Зеленський буквально протягнув на посаду в.о. міністра освіти та науки Сергія Шкарлета, який був і є, мабуть, і зараз фанатом Януковича та був депутатом (Чернігівської - ред.) обласної ради від Партії регіонів", - наголошує Стерненко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...