Не сподобалися жарти: У Києві побили ведучого "Телебачення Торонто"

Коміка повалили на землю і залили обличчя газом.

Напередодні стендап-концерту, ввечері 14 вересня, сценариста і співведучого "Телебачення Торонто" Єгора Шатайла побили кілька десятків людей. Напад стався через жарти коміка. Подробиці нападу, а також інформацію про стан знаменитості опублікували на сторінці "Телебачення Торонто" в Facebook, передають Патріоти України.

Як повідомляється, Єгора Шатайла побили перед виступом. На нього напали кілька десятків людей, повалили його на землю і залили обличчя газом.

"Це сталося в понеділок, 14 вересня, перед виступом Єгора на стендап-концерті в Києві. Напередодні Єгор написав пост у ФБ з анонсом свого стендапу "про збитковість традиційної української родини, яку треба закрити, як Тетчер шахти та вкладати бабки в інновації", - розповідають у пресслужбі.

Жарт коміка не сподобався представникам "Традиції та Порядку", після словесної перепалки у коментарях під публікацією вони вирішили "пояснити" свою позицію з застосуванням фізичної сили, відзначають в "Телебачення Торонто".

"Тому кілька десятків молодиків прийшли на анонсований стендап-концерт. Але грошей на квитки, на жаль, не мали. Тому влаштували бліц-спілкування з Єгором. Традиційно напали на нього (розпилили газ в обличчя, змусили вибачитись перед народом України, повикрикували щось проти ЛГБТ) і впорядковано втекли. А потім мужньо повернулися до Єгора у коментарі під постом, щоб позловтішатися", - йдеться в повідомленні.

Також на сторінці відзначили, що для "людей, які називають себе націоналістами", є багато реальних проблем.

"В країні існує Віктор Медведчук, дофіга російських агентів, проросійських телеканалів, проросійських рішень влади, мільйон проблем. Але люди, які називають себе націоналістами, ведуть боротьбу зі стендап-коміком. Це просто огидно", - додали в запису.

Адміністрація сторінки також розповіла про стан ведучого.

"Важливо: з Єгором все нормально. Він відійшов від стресу і навіть виступив на концерті. Зрештою, ще й отримав новий матеріал для стендапів", - підсумували в "Телебачення Торонто".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...