"Не сумнівався ні секунди": На Житомирщині підліток врятував від смерті двох малолітніх дітей (фото)

Якби не відважний вчинок юнака, діти могли потонути.

У Житомирі поліція вручила подарунок і подяку 15-річному Євгену Угорському, який витягнув з річки Кам'янка двох маленьких дітей - дворічну дівчинку і чотирирічного хлопчика, передають Патріоти України.

Євген на місці того, що сталося

"Днями ми з товаришами поверталися додому з навчання. Перейшли міст через річку Кам'янку, спустилися до річки. На березі біля самої води побачили двох абсолютно маленьких дітей, дівчинку і хлопчика. Поруч на галявині сиділи дорослі, але було видно, що до цих дітей вони не мають ніякого відношення. Раптом обоє дітей стрибнули у воду. Стрімка течія миттю збила з ніг меншу дівчинку і віднесла від берега, хлопчика теж стало відносити. Зрозуміло, що сумніватися не було часу і я стрибнув у потік слідом за дітьми", - розповів Євген.

У такій швидкій річці діти могли потонути

Якби не відважний вчинок підлітка, діти могли потонути. Хлопцеві вдалося швидко витягнути з води дівчинку, а діставати хлопчика допомагали вже дорослі.
Підліток тут же зателефонував рятувальникам. Мати дітей знайшлася неподалік від місця інциденту. За її словами, вона на кілька хвилин втратила дітей з виду, і вони зникли. З жінкою вже проведена профілактична бесіда.

Нагорода знайшла героя

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...