Не сиділи, склавши руки: Зірки, які екстремально схудли у 2020 році

Безсумнівно, 2020-й став роком справжніх випробувань і викликів. А для деяких зірок не тільки на професійній арені, але й в роботі над своїм тілом.

Журналісти склали добірку знаменитостей, яким вдалося екстремально схуднути у 2020 році, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

1. Адель (32 роки)

Безсумнівно, золото рейтингу дістається красуні Адель. За цей рік співачці вдалося схуднути на 45 кг і підкорити шанувальників помолоділим свіжим виглядом.

Так, після розлучення з Саймоном Конеккі артистка почала буквально танути на очах. Навесні й влітку 2020 року опубліковані в мережі фото схудлої Адель шокували всіх.

Виконавиця зізналася, що скинула 45 кг завдяки пілатесу і Sirtfood-дієті.

2. Келлі Осборн (36)

Співачка, актриса, ведуча і ЛГБТ-активістка Келлі Осборн у 2020 році, схоже, вирішила попрацювати на славу. Вона взяла себе в руки й зуміла схуднути на цілих 39 кг. Секрет такого результату не тільки в завзятості зірки. Так, вона дотримувалася дієти й займалася спортом, але, як зізналася Келлі, їй довелося вдатися до операції — резекції шлунка. А ще раніше Осборн відмовилася від алкоголю.

3. Ребел Вілсон (40 років)

У 2020 році комедійна актриса ("Холостячки", "Ідеальний голос") оголосила про те, що навмисно скинула понад 20 кг. Зірка не стала вдаватися до операції заради такого результату. Ребел схудла до 75 кг завдяки правильному харчуванню і спорту сім разів на тиждень.

4. Джордж Клуні (59)

Актор Джордж Клуні потрапив до лікарні після того, як різко схуд для зйомок нового фільму — на 13 кг.

Лікарі діагностували у зірки гострий панкреатит. Причиною загострення стало те, що Клуні досить різко скинув 13 кілограмів заради нової ролі.

"Думаю, що я перестарався зі скиданням ваги й просто недостатньо дбав про себе", - розповів актор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...