"Не те вже Ху*ло... На пів шостого...": Український журналіст розповів про знаковий епізод у Парижі за зачиненими дверима (відео)

Російський президент на переговорах у Парижі показав, що старіє.

Про це заявив відомий український журналіст Дмитро Гордон, який розповів нові дані переговорів "Нормандської четвірки", передають Патріоти України.

Гордон поспілкувався з представниками української делегації, які були присутні на закритій частині переговорів. Вони підтверджують, що Путін старіє, і це погано позначається на його розумових здібностях.

За словами Гордона, російський президент кілька разів втрачав суть розмови і не міг включитися в неї. "Путін не відразу включався і не відразу розумів, з чого почали і до чого вже треба прийти", - заявив Гордон з посиланням на дані дипломатів.

На даний момент російському президенту 67 років. Він виконуватиме обов'язки президента протягом ще чотирьох найближчих років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...