"Не треба чекати, коли Путін помре, треба готуватися", - Мирослав Гай (відео)

Вікно можливостей для України не залежить від відходу Ху*ла від влади.

Україні не слід чекати, коли президент РФ Володимир Путін піде з влади, щоб відкрилося вікно можливостей для вирішення війни на Донбасі. Натомість слід нарощувати свою боєздатність. Таку заяву озвучив ветеран АТО, волонтер, блогер, журналіст Мирослав Гай, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Для України відкриється вікно можливостей, як воно нещодавно відкрилося для Азербайджану. Вони не стали чекати, що Путін помре і відкриється якесь вікно можливостей. Вони просто готувалися", – зауважив він.

За словами офіцера запасу, розмови про відхід Путіна від влади, що має відбутися скоро, є "легендою". "Зараз в Росії дуже активно, зокрема, через спікерів і пропагандистів РФ, розповсюджується легенда про те, що Путін хворий, він помирає, що йде операція "Наступник" тощо", – сказав він.

Гай заявив, що Україні слід нарощувати свою боєздатність, не беручи до уваги, хто є очільником Кремля.

В цьому контексті він навів приклад Азербайджану, для якого "вікно можливостей" у вирішенні ситуації з Нагірним Карабахом відкрилося "після 30 років укріплення своїх збройних сил, підготовки операції із звільнення окупованих територій, знаходження потужного військового союзника, який готовий надавати технології".

"І Путін не помер, і війна там триває, і військовий бюджет Азербайджану набагато менший за військовий бюджет України, і кількість військовослужбовців Азербайджану досі менша, чим в Україні, але вони не стали чекати, що Путін помре", – наголосив Гай.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...