Деяким фруктам властива здатність різко підвищувати рівень цукру в крові, через що їх споживання може бути небезпечним для діабетиків. Фрукти, які різко підвищують цукор в крові, були названі британським лікарем-дієтологом Майклом Мослі, передають Патріоти України.
За словами експерта, ці дари природи об'єднує одна особливість - високий глікемічний індекс (ГІ). Високий ГІ того чи іншого продукту означає, що після його вживання будуть швидко засвоєні і перероблені вуглеводи. Отже, станеться різке підвищення концентрації глюкози (цукру) в крові.
«Манго, ананас, диня, банани та інші солодкі тропічні фрукти можуть нашкодити діабетикам своїм високим вмістом швидких вуглеводів», - назвав експерт «підступні» фрукти.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...