Деяким фруктам властива здатність різко підвищувати рівень цукру в крові, через що їх споживання може бути небезпечним для діабетиків. Фрукти, які різко підвищують цукор в крові, були названі британським лікарем-дієтологом Майклом Мослі, передають Патріоти України.
За словами експерта, ці дари природи об'єднує одна особливість - високий глікемічний індекс (ГІ). Високий ГІ того чи іншого продукту означає, що після його вживання будуть швидко засвоєні і перероблені вуглеводи. Отже, станеться різке підвищення концентрації глюкози (цукру) в крові.
«Манго, ананас, диня, банани та інші солодкі тропічні фрукти можуть нашкодити діабетикам своїм високим вмістом швидких вуглеводів», - назвав експерт «підступні» фрукти.
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...