Не вестися на "ліві" пропозиції: Інтерпол попередив про фальсифіковану вакцину від коронавірусу

Представник Інтерполу додав, що злочинні організації не лише націлені проникнути в ланцюжок поставок вакцини, а й порушити його.​

Інтерпол повідомив, що зловмисники націлились заробити на фальсифікаті, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

За даними Інтерполу, злочинці збираються підробляти вакцину від коронавірусу. 194 країни отримали попередження для правоохоронців, що ті могли оперативно реагувати на такі ситуації.

«Оскільки ряд вакцин від COVID-19 наближається до утвердження і глобального розповсюдження, забезпечення безпеки ланцюжка поставок і виявлення незаконних веб-сайтів, які продають підроблені продукти, матимуть важливе значення. Необхідність координації між правоохоронними і регулюючими органами охорони здоров'я також буде грати життєво важливу роль в забезпеченні безпеки людей і благополуччя спільнот», - зазначили у пресслужбі організації.

Генеральний секретар Інтерполу Юрген Штока додав, що злочинні організації не лише націлені проникнути в ланцюжок поставок вакцини, а й порушити його.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...