"Не встиг піти в політику і вже зламався": Шоумен і кандидат у народні депутати України зламав ногу (фотофакт)

Притула не може нормально ходити...

Сергій Притула несподівано зламав ногу. Тепер шоумен і кандидат у народні депутати від партії "Голос" на виборах у парламент 2019 змушений пересуватися у гіпсі. Про це сам Притула повідомив на своїй сторінці у Facebook, показавши фото травми, передають Патріоти України.

Щоправда, судячи з поста Сергія Дмитровича, він не надто засмучений. На фото він посміхається разом із сином Дмитром. А дівчатка розмальовують його загіпсовану ногу маркерами.

"Що б не трапилось у житті, головне - щоб діти були щасливі та усміхнені! Перевірено на собі. Перепрошую у всіх, з ким "злітають" зустрічі. Будьте уважні і обережні", - написав Притула.

Користувачі мережі бажають Сергію швидкого одужання. Щоправда, деякі українці не втрачають шансу пожартувати й стосовно походу Притули у політику.

  • До свадьбы, ой, то есть до выборов заживет!
  • Не встиг пiти в полiтику, вже зламали ногу. Може, ну його к бiсу?:)
  • Політика в Україні - небезпечна штука:) Швидкого одужання!
  • До виборів щоб вже скакали! Приємної реабілітації, Сергію!

Дехто з коментаторів навіть угледів цікавий нюанс і певний "містичний слід". Справа у тому, що в попередньому своєму пості Притула писав, що "стоїть на ногах міцно". А вже у наступному повідомив про перелом.

  • Звісно, швидкого одужання, проте можна і посміятись. Якщо згадати попередній пост, то там було сказано, що "міцно стою на ногах". То виходить, що не завжди;) Ще раз бажаю швидкого одужання і ще раз перепрошую за жарт.

Також українці радять Притулі вживати в їжу кашку з подрібненої зелені, обов'язково пити воду, заспокійливі засоби, побільше їсти смачної рибки та домашньої сметанки, щоб кістки були як граніт, та набиратися оптимізму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...