Не виправдав надій Москви: У Кремлі роздратовані політикою Зеленського щодо Росії

Москва обурена "новим диханням русофобії" в Україні і боїться, що при Зеленському в країні почнуть спалювати російські книги Достоєвського і Толстого.

Російська влада в річницю вступу на посаду Президента України Володимира Зеленського зробила різку заяву, в якій висловила розчарування в тому, що український глава держави не виправдав надій Москви. З цієї нагоди МЗС Росії навіть зробив заяву, в якій поскаржився на дії українського президента, передають Патріоти України.

В Кремлі зазначають, що чекали від Зеленського розслідування діяльності Петра Порошенка, припинення хвилі русофобії і виконання Мінських угод згідно з планом Москви. Нічого із зазначеного російського списку Зеленський не зробив, чим викликав роздратування Кремля.

Москва обурена "новим диханням русофобії" в Україні і боїться, що при Зеленському в країні почнуть спалювати російські книги Достоєвського і Толстого.

Найбільш різкі тези висловлюваннь російської влади на адресу Зеленського: "Не прекращается наступление на русский язык и культуру, искажается совместная история, героизируется нацизм, оскверняются мемориалы советским воинам. Вводятся новые санкции против российских граждан и юридических лиц. Причем стремление наказать Россию доходит до абсурда.

Киевским национал-радикалам явно мало запрета русского языка и литературы, российских фильмов и СМИ. Они жаждут большего. Будет неудивительно, если в конце президентства В.А.Зеленского на Украине будут жечь книги Толстого, Чехова, Достоевского.

Печально, но сегодня русофобия получает на Украине новое дыхание, возводится, как и при П.А.Порошенко, в ранг государственной политики", - заявляють в Кремлі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...