"Не забудем, не простим": Крім зігнаних терористами школярів, вшанувати пам'ять ліквідованого "легендарного командира" "ЛНР" ніхто не прийшов (фото)

Фото більше тисячі слів говорять про те, як жителі окупованих міст Донбасу насправді ставляться до людей, яких місцеві та російські ЗМІ намагаються виставити "героями", стверджуючи що їх імена будуть "вічно пам'ятати" земляки.

"Не забудем, не простим", - з приводу і без приводу люблять повторювати ідеологи "республік Донбасу". За фактом, про людину, яка стала першим командиром "ополчення", загиблого в "ЛНР", нібито від рук української ДРГ, ніхто не згадує уже чотири роки. 24 травня в окупованому Алчевську "вшанували пам'ять" Олексія Мозгового - першого командира бригади "Призрак", воюючою стороною на боці проросійських бойовиків. Фотографії заходу опублікували в соцмережах. І відразу ж користувачі звернули увагу на одну обставину, передають Патріоти України.

До пам'ятника Олексію Мозговому, встановленому в Алчевську кілька років тому, не прийшли ні родичі, ні друзі, ні колишні однополчани-терористи. Навіть "міська адміністрація" полінувалася принести черговий букетик до підніжжя монумента.До пам'ятника пригнали місцевих школярів - всього близько 20 осіб. Благо, останній дзвінок ще не пролунав, і діти не розбіглися на канікули. Якщо б "Примари" ліквідували декількома днями пізніше, зібрати на "траурний захід" взагалі нікого не вдалося.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...