Не забудемо, не пробачимо: Маріуполь поминає мирних мешканців міста, котрі стали жертвами розстрілу російських окупантів (фото)

Теракт стався в суботу вранці, 24 січня 2015 року. Мікрорайон «Східний», де проживає близько 36 тисяч громадян, піддався артилерійському обстрілу з реактивних систем «Град» і «Ураган».

Сьогодні, 24 січня, в Маріуполі згадують шосту річницю обстрілу мікрорайону «Східний», в результаті якого загинуло 30 мирних жителів, ще 104 отримали поранення, передають Патріоти України з посиланням на ДонПресс.

За даними влади Маріуполя, в результаті обстрілу було пошкоджено 374 об'єкта, в тому числі 76 багатоповерхових і 209 приватних будинків, три школи, чотири дитячих садки і амбулаторія ЦПМСП № 5. Також руйнувань зазнали 76 комерційних об'єктів і 2800 кв. метрів доріг.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...