Не залишать окупанту жодного шансу: "Берегині" із ЗСУ, які захищають Україну (фото)

З нагоди нещодавнього Міжнародного жіночого дня в мережі провели флешмоб, під час якого розміщували фотографії українських жінок-військовослужбовців.

Більшість цих кадрів зроблені на бойових позиціях української армії на лінії розмежування на Донбасі. З більш ніж 50 тисяч жінок, які служать в лавах ЗСУ, значна частина або зараз бере участь, або раніше брала участь в бойових діях по захисту нашої держави, повідомляє Youtube-канал "Україна 365", передають Патріоти України.

Крім того, майже тисяча жінок несе службу на командних посадах, в тому числі командують бойовими підрозділами в зоні ООС.

На фото, розміщених в мережі з нагоди Міжнародного жіночого дня, зображено чимало дівчат, зовнішність і фігура яких могли б забезпечити їм успіх в модельному бізнесі, на телебаченні, в творчому середовищі або шоу-бізнесі. Але вони вибрали професію військового - захисника своєї країни.

Жінки-військовослужбовиці сфотографовані в різних обстановках: у бойових машин, під час навчань, в неформальній обстановці, на парадах. Але де б не були зроблені фото, вони - свідчення того, що українські жінки не тільки красиві, але також сміливі, відважні і завжди готові нарівні з чоловіками встати на захист своєї батьківщини, тому у окупантів не залишиться жодного шансу, так як українки дадуть їм потужну відсіч.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...