"Не знаю, чому я ще живий": На канадця напав ведмідь грізлі

Зазвичай Ньюманн приходив на це місце порибалити і ніколи раніше не стикався з нападами. Однак, цього разу все пішло інакше.

Один з жителів канадської провінції Британська Колумбія неабияк постраждав від нападу ведмедя грізлі. 50-річний Алекс Ньюманн зустрівся з хижаком біля річки поруч з містом Принс-Джордж, передають Патріоти України з посиланням на CBC News.

Зазвичай Ньюманн приходив на це місце порибалити і ніколи раніше не стикався з нападами. Однак, цього разу все пішло інакше. Ведмедиця гуляла біля води разом зі своїми дитинчатами. У якийсь момент вона підійшла до нього і схопила за плече.

За словами чоловіка, він не бачив хижачку, тому що вона підкралася до нього зі спини. "Я тримався за її голову, коли вона мене вкусила. Якби не це, вона розірвала б мене на частини. Кожен раз, коли дитинчата наближалися, ведмедиця ставала агресивніше. Вуха опущені, зуби клацають. Спочатку вона пихкала, потім почалося важке горлове дихання, яке відчувалося всім тілом", - розповідає Ньюманн.

Після цього чоловік швидко рушив до найближчої стежки, але ведмедиця продовжила гнатися за ним і переслідувала до самої машини. "Вона пихкала і била землю лапою, а з її пащі текла слина. Не знаю, чому я ще живий", - ділиться враженнями Ньюманн.
Цікаво, що в результаті інциденту чоловік не отримав жодних травм. У місцевій лікарні його оглянули медики, проте вони не навіть не стали накладати шви. Сам же потерпілий каже, що тепер боїться навіть виходити з дому, а по ночах його мучать кошмари.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...