"Не зрозумів тонкого натяку": Журналісти шедеврально потролили нардепа від ОПЗЖ (відео)

При цьому журналіст назвав народного обранця "людиною, яка сама зробила собі імідж".

Журналісти потролили у Верховній Раді члена партії "Опозиційна платформа - За життя" Іллю Ківу, проте він, схоже, цього не зрозумів. Відео було опубліковано на сторінці "Баба и кіт" у Facebook, передають Патріоти України.

Так політику поставили запитання про те, що "робити народному депутату, якщо всі вважають, що він тупий". При цьому журналіст назвав Ківу "людиною, яка сама зробила собі імідж".

"Не можу уявити, що робити людині, якщо вона тупа. Нічого не робити. Пити кефір вранці, здоров'я буде більше", - зазначив політик.

Користувачі під відео відзначили "швидкість" і "ефективність" мислення політика, і уточнили, що ситуація "прикра".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...