Неадекватному Ху*лу запропонували віддати частину Росії Китаю (відео)

Відома українська гімнастка Надія Васіна побажала президенту Росії Володимиру Путіну "відчути той біль і той жах, який він заподіяв людям України".

"Якщо він це відчує, то, може, і зрозуміє – хоча я не впевнена – який жах накоїв... Йому це ще відгукнеться. Йому та його команді", – висловилася Васіна в програмі "Гостре питання", передають Патріоти України з посиланням на ObozTV.

Спортсменка припустила, що Путін уже "трошки хвора людина". "Мені здається, він уже нікого не чує. І мало що адекватно сприймає і розуміє... Він уже 20 років керує країною, у нього затьмарене розуміння того, що взагалі в світі відбувається. Він... Та, він просто хвора людина", – заявила вона.

Васіна також різко прокоментувала заяву Путіна на пресконференції 19 грудня, коли він назвав Крим і Причорномор'я "споконвічно російськими територіями". "Якщо так говорити, то в принципі частину Росії теж можна віддати іншій країні. Якщо Китай зараз зайде в Росію, теж можуть сказати – ми прийшли допомагати росіянам. Якщо керуватися його думкою", – зауважила гімнастка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...