Неадекватний боєць Нацгвардії влаштував масштабну НП у Києві (фото)

У п'ятницю, 17 травня, п'яний боєць Нацгвардії повідомив про мінування залу з ігровими автоматами в Києві.

Інцидент стався приблизно о 21:50 біля станції метро "Нивки". Там чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння зателефонував на лінію екстрених служб і заявив про мінування залу з ігровими автоматами "Лото золото", передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

На місце прибули вибухотехніки і правоохоронці, які після перевірки з'ясували, що виклик був хибним і затримали "мінера". За попередніми даними, чоловіка звати Костянтин, родом він з Одеси і служить в Національній гвардії України. Він вживав спиртні напої і відпочивав в гральному закладі, а після цього вирішив "розважитися".

"Під час спілкування з правоохоронцями, Костянтин, по всій видимості, щоб знищити докази, розтрощив свій телефон і намагався з'їсти сім-карту, з якої він дзвонив копам. Правоохоронцям не залишалося іншого вибору, крім як закувати неадекватного чоловіка в наручники. Після того, як поліцейські наділи на нього наручники, Костянтин почав кричати, що поліцейські все підлаштували і що насправді він нічого не "мінував". Він стверджував, що подзвонив в поліцію, оскільки у нього вкрали мобільний телефон, а копи на нього накинулися, побили і вкололи ампулу з наркотиками", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські забрали Костянтина у відділення поліції для дачі показань.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...