"Небесна маршрутка": Відома авіакомпанія потрапила у скандал через умови у бізнес-класі (фото)

МАУ вкотре здивувала своїм ставленням до пасажирів...

Компанія МАУ потрапила в скандал через своє дивне бачення салону бізнес-класу в літаку. Ольга Файзієва у Facebook поскаржилася на перевізника, що він вводить пасажирів в оману, передають Патріоти України.

Дівчина пише, що купуючи дорогий квиток в бізнес-клас, пасажир, як правило, сподівається, що отримає додатковий комфорт. Але в результаті опиняється в тісному салоні з трьома сидіннями в ряду, прилеглими один до одного.

Ольга сподівалася, що вона отримає не тільки додаткову їжу, але і можливість попрацювати на ноутбуці під час перельоту, не штовхаючи при цьому ліктем сусіда. А в результаті виявилося, що навіть сумку для ноутбука приткнути нікуди.

"Бізнес-клас очима МАУ... Це коли ви купуєте (як ви вважаєте) собі не просто додаткову їжу, але і можливість попрацювати на ноутбуці під час польоту, не штовхаючи при цьому ліктем сусіда в щоку або щоб ніхто не штовхав, у свою чергу, вас. Але, зайшовши в літак, ви виявляєте, що у авіакомпанії своє бачення та плани. І фраза, що тут "третій зайвий" ніяк не переконує персонал..." - пише дівчина.

На всі заперечення дівчини їй відповіли, що вона неуважно прочитала інформацію у квитку. Але на прохання, де почерпнути відомості про тісноту в салоні бізнес-класу, їй так і не відповіли.

Користувачі мережі обурені подібним ставленням найбільшого перевізника до своїх пасажирів, вони залишають безліч коментарів.

  • Це якась авіамаршрутка. Стоячі місця теж передбачені?
  • За ціною бізнесу!
  • Це тонка персифляція від МАУ - мати тебе за твої ж гроші.
  • МАУ! Нічого дивного! Але третій у бізнесі це звичайно супер! Як в туалет у них з економа не можна, а третього будь ласка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...