Небезпечна мандрівка: На Хмельниччині пасажирка на ходу випала з маршрутки і впала в кому

Поїздка в переповненій маршрутці в місті Шепетівка (Хмельницька область) обернулася комою для 63-річної пасажирки.

За свідченням очевидців, жінка на повному ходу випала на проїжджу частину, так як вирішила спертися про нещільно закриті двері, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Після падіння жінка отримала численні гематоми і в даний час медики готують її до складної операції, і тільки за її підсумками повинні дати прогнози щодо подальшого стану пацієнтки.
У поліції, яка почала розслідування за фактом інциденту, заявили, що автобус був справний, питання лише в дверній ручці. «Вона (пасажирка - ред.) тримала в руках сумки, особисті речі. Сперлася на двері. Швидше за все вона задньою частиною тіла натиснула на ручку дверей», - повідомив журналістам старший слідчий Шепетівського відділу поліції Руслан Порубенський.

Сам автобус до завершення розслідування знаходиться на штрафмайданчику, а водія відсторонили від роботи. У разі, якщо слідство доведе вину транспортної компанії в тому, що трапилося, суд може засудити водія до позбавлення волі на 8 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...