Небезпечну банду, ватажок якої представлявся журналістом, знешкодили на Київщині (фото, відео)

Поліція Київської області затримала групу з трьох осіб, роком раніше жорстоко битами побили відвідувача нічного клубу в Борисполі, ватажок яких користувався посвідченням співробітника мас-медіа.​

Як повідомили в ГУНП в Київській області, кримінального «авторитета» і двох його підручних затримали в рамках розслідування справи про жорстоке побиття відвідувача розважального закладу в Борисполі, передають Патріоти України.

Повідомляється, що в кінці листопада 2018 року троє невідомих з бітами напали на одного з відпочиваючих в нічному закладі і жорстоко побили його. «У такий спосіб нападники продемонстрували "свою перевагу" над відпочиваючими людьми», - відзначили в поліції і додали, що за даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці, які займаються цією справою, встановили, що до скоєння злочину причетна група осіб, які «мають вплив на криміногенну ситуацію в Бориспільському районі та в цілому на території Київської області». Злочинну трійцю затримали по їхніх місцях проживання.

«Найстаріший з групи нападників - раніше судимий 49-річний житель Борисполя, кримінальний авторитет. Користувався посвідченням представника ЗМІ. Його близький друг-побратим і "права рука" - неодноразово судимий 35-річний житель міста Переяслав-Хмельницький. Третій фігурант - 34-річний житель Борисполя, який також впливає на криміногенну ситуацію. Всім їм повідомлено про підозру», - йдеться в повідомленні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...