Недоімперія в пошуках дива порятунку: Жириновський заявив про підтримку Байденом агресії РФ на Донбасі

Російський парламентарій пропонує Кремлю скористатися періодом зміни влади в Білому домі і розвинути активність на Донбасі.

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський передбачає, що прийшовший до влади в США Джо Байден захоче прибрати весь компромат про його сина і Україну. У зв'язку з цим він нібито не буде чинити опір, якщо Росія посилить тиск і присутність на Донбасі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Я думаю, він теж може закрити очі, якщо ми приймемо якісь жорсткі заходи. Є ж Донбас. Чому вони мовчать? Нехай вони почнуть всю область звільняти", - заявив Жириновський.

Скандальний політик нагадав, що з вересня всі російськомовні діти України почали навчання українською мовою і це небезпечно для Росії. "Якщо ми ще 30 років почекаємо, то ми втратимо. Вся Білорусь і Україна будуть, як Польща. Три ворожих слов'янських держави і тоді буде складніше що-небудь робити. Робити треба зараз. Байден слабкіше Трампа, слабкіше Буша і слабкіше всіх їх", - закликав депутат російської Держдуми.

Жириновський наполягає на продовженні масової роздачі російських паспортів: "Слідом за паспортами повинні рухатися наші опричники, дружинники, а де треба і військові частини. Харків прямо поруч, 80 км".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...