Недоімперія зла закликає до гуманності: Глава Держдуми РФ просить інші країни заступитися за кума Ху*ла

19 лютого РНБО ввела санкції проти глави політради ОПЗЖ, кума Путіна Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко і їх оточення. Всього під санкції потрапили 8 фізичних і 19 юридичних осіб.

В'ячеслав Володін

Спікер Держдуми В'ячеслав Володін прокоментував рішення РНБО України про введення санкцій проти глави політради партії "Опозиційна платформа - за життя", народного депутата України Віктора Медведчука і його оточення. За його словами, дане рішення української влади має бути засуджено іншими країнами, які виступають за права людини, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ. Він також нагадав про рішення України щодо введення санкцій відносно трьох телеканалів.

Спікер Держдуми висловив думки, що всі ці події "стануть серйозним викликом для демократії". "Такі дії вимагають негайного засудження з боку всіх країн, які вважають, що необхідно захищати фундаментальні права і свободи громадян", - сказав Володін.
Як відомо, 19 лютого РНБО ввела санкції проти глави політради ОПЗЖ, українського нардепа і кума президента країни-агресора Володимира Путіна Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко і їх оточення. Всього під санкції потрапили 8 фізичних і 19 юридичних осіб. В РНБО введення санкцій пояснюють тим, що Медведчук фінансував тероризм. Відповідне кримінальне провадження розслідує СБУ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...