"Недостатньо приховала сідниці": У переможниці чемпіонату з плавання забрали нагороду через "голий купальник"

Американська плавчиня Брекінн Вілліс була дискваліфікована через занадто відкритий купальник під час змагань на Алясці (США).

Брекін Вілліс

Як повідомляє The Sun, спортсменка виграла заплив на 100 метрів вільним стилем, проте одразу ж після цього дізналася, що її результат анульований, передають Патріоти України.

Судді вирішили дискваліфікувати 17-річну Вілліс за те, що її купальник недостатньо приховував сідниці. Вони інтерпретували це бажанням дівчини привернути до себе увагу.

Зазначається, що на Алясці існує правило, яке регулює розмір купальника. Спортсменка наполягає на тому, що вона підвернула його в районі сідниць, тому що інакше плавати в ньому було незручно. Одна з тренерок, Лорен Ленгфорд, заявила, що Вілліс почувалася дуже погано, коли дізналася про дискваліфікацію.

Організаторів змагань пізніше звинуватили в расизмі й сексизмі. Вілліс була єдиною представницею змішаної раси на турнірі, і тільки вона піддалася санкціям.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...