Вражаюча негода накрила російську столицю (фото, відео)

У столиці Росії, Москві, 14 квітня розпочався сильний снігопад, супроводжуваний шквальними поривами вітру.

Через це в місті і області оголошено "жовтий" рівень небезпеки. Також снігові опади можливі і в Підмосков'ї. Пориви вітру, за даними Гідрометцентру, місцями сягатимуть 15 метрів на секунду, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Жовтий рівень позначає потенційно небезпечні погодні умови", – уточнили синоптики.

Крім цього, в місті можливий град, повідомила в Twitter блогер Lara V. "За прогнозом в Москві +2, йде вологий сніг, місцями зливовий, часом можливо град, вдень +4 і +6, ранковий сніг перейде в невеликий тривалий дощ зі снігом, який посилиться до вечора", – уточнила вона.

У Москві вночі похолодає до -1, а в передмісті до -3.

Також зима повернулася і в інші центральні області РФ. Сніг та мокрий сніг випав у Калузькій, Тульській, Рязанській, Володимирській та Нижегородській областях, пише агентство "Москва".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...