Негода накрила Тернопільщину: Град розчищали лопатами (фото, відео)

Поки Закарпатті бореться з наслідками паводку, погода принесла неприємні сюрпризи і іншим областям.

Місто Збараж Тернопільської області 24 травня засипало градом. Опади були настільки сильними, що стихія залишила за собою справжні «замети» на вулицях, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення в соцмережах.

Жителям довелося розчищати білі завали лопатами.

Стихія гостро виявила міську проблему старих і не почищених вчасно зливостоків. Захоплені дощем автомобілі пливли по вулицях як по річках.

Після дощу і граду в місті підтопило п'ять приватних будинків і територію поруч з ними. Бригаді рятувальників довелося виїжджати на місце НП з мотопомпою. Відкачували воду близько п'яти годин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...