Неймовірна історія кохання: Поранений на Донбасі боєць ЗСУ одружився прямо в реанімації (фото)

6 червня в реанімації лікарні ім. Мечникова в Дніпрі відбулося весілля 24-річного Олександра Беспалова з Миколаєва та його дівчини Анни.

Важко поранений на Донбасі Олександр тільки днями вийшов з коми. До цього він переніс складну операцію і 11 днів був у комі, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

Весь цей час поруч з ним була його вагітна наречена. Поранення не вплинуло на їх рішення одружитися, яке було прийнято давно.

Для того, щоб молодих розписали, Олександру необхідно було отримати довідку про дієздатність, щоб підтвердити самостійність прийняття ним цього рішення.

Доктор Юрій Скребець описав стан молодих перед весіллям. «Только что завершили с шефом вечерний обход раненых. Анна у постели своего жениха. В слезах протягивает нам бумажку … завтра в десять комиссия будет проверять, Саша не в коме, дееспособный, сможет подпись поставить. Проверяйте, вот вам, тем, кто не верит: „Аня, я тебя люблю“. Все», - пише доктор.

Олександру належить ще довга реабілітація, Анна скоро народить дитину. Хлопчика назвуть Олексієм.
В організації одруження молодим допомагали волонтери. Наречена дякувала їм за допомогу, а лікарів і персонал лікарні - за те, що врятували життя її коханому.

Свідками молоді просили бути медиків, які врятували життя Олександру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...