Неймовірний дебют: Перша леді США підкорила прихильників елегантним образом (фото)

Вперше після інавгурації Джо Байдена його дружина, а тепер перша леді США, здійснила діловий вихід.

Інавгурація новообраного президента США Джозефа Байдена відбулась у середу, 20 січня. Вперше після цієї події Джилл Байден, перша леді, з'явилась на публіці в елегантному образі. Світлини з виходу вона опублікувала на офіційній інстаграм-сторінці, передають Патріоти України.

Джилл Байден приступила до обов'язків першої леді США. Вона виступила на Капітолійському пагорбі, де висловила слова подяки членам Національної гвардії, які відповідали за безпеку під час інавгурації. Джилл Байден пригадала покійного Бо Байдена, який служив у Національній гвардії Делавера. Також вона пригостила військовослужбовців шоколадним печивом.

"Національна гвардія завжди займатиме особливе місце в серцях всіх Байденів", – сказала перша леді.

Згодом Джилл відвідала клініку по боротьбі з онкологією Whitman Walker Health, розташовану у Вашингтоні.

Для одної з перших появ на публіці перша леді обрала молочну сукню довжини міді від бренду Gabriela Hearst, що використовує екологічно чисті матеріали. Елегантний образ вона доповнила перлинним намистом та білою захисною маскою з вишивкою.

Зверху Джилл Байден одягнула довге чорне пальто, а також рукавички в тон. Вона поєднала вбрання із замшевими чоботами на високих підборах. Волосся перша леді розпустила та вклала хвильками, а на обличчі зробила макіяж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...