Нейтральна смуга, звідки відступили ЗСУ, вже не нейтральна? Блогер пояснив причину прийняття "закону про держкордон "ДНР"

«Донецький»​ уточнює, що обидві сторони конфлікту можуть використовувати дану ситуацію, що «​офіційно віджати зони розведення»...

Проживаючий в ОРДО блогер «Донецький» прокоментував прийняття «парламентом ДНР» так званого «закону про держкордон», заявивши, що реалізувати його на Заході, Півночі і Півдні «республіки» буде важко, передають Патріоти України.

При цьому блогер уточнив, що на сьогоднішній день межі «республіки» юридично встановлювати сенсу немає: «Власти Республики, частью которых является пан Бидевка, умудрились подписав формулу Штайнмайера ликвидировать саму Республику в международном правовом поле, позиционировав себя как ОРДОУ (отдельные районы Донецкой области Украины). Более того — через полторы недели это самое ОРДОУ на Нормандском формате будут пытаться впихнуть в Украину, конечно не факт что выйдет, но морально власти ДНР к такому готовы, более того — не раз выражали желание что бы было именно так».

На думку блогера, «влада» ОРДО, під керівництвом своїх кураторів з РФ прийняла «закон» щоб «налякати» владу України: «А то сто миллиардов долларов репараций, плюс газовый транзит на 10 лет и еще 15 миллиардов долларов репараций, плюс массовая резня на Донбассе (амнистия только гражданским) это как-то многовато, скинуть бы чуток, желательно в той части которая доллары. Вот и понадобились забытые законодательные акты и новый закон!»

«Донецький» уточнює, що обидві сторони конфлікту можуть використовувати дану ситуацію, що «офіційно віджати зони розведення» і додає: «Одним словом цирк продолжается, или на родном языке апологетов ОРДЛОУ — тривае».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...