"Нехай хоч треті груди мені малюють!": Ексчиновниця в купальнику пояснила сміливе відео

Після того, як відео "проти політичних проститутів" отримало великий відгук серед українців, Клітіна вирішила прокоментувати своє рішення записати ролик.

Олександра Клітіна

Олександра Клітіна, колишня заступник міністра інфраструктури Владислава Криклія, яку після гучного інтим-скандалу звільнили з посади у листопаді 2019 року, записала відео в купальнику і оголосила про створення нової партії. Ексчиновниця зазначила, що має намір боротися з корупцією, а відеоролик отримав великий резонанс. Після того, як відео "проти політичних проститутів" отримало великий відгук серед українців, Клітіна вирішила прокоментувати своє рішення записати ролик, передають Патріоти України.

"Не розраховувала на таку реакцію, думала, досить пошарпали моє ім'я. Збудилися добре, бачите, створюю нову партію. Я всерйоз задумалася, тому що не знаю, за кого тепер голосувати. Там є хтось за правду, хтось справедливий? Не бачу нікого, вирішила сама стати, раз я тепер безробітна. Всі труси і не відповідають за свої слова. Я відповідаю, бо кажу правду. І нехай малюють мені хоч треті груди, смійтеся скільки хочете. Яка різниця, одягнена я або роздягнена, якщо у нас жінка все одно що шматок м'яса або сосна?" - сказала вона в ефірі каналу "Україна 24".

За словами ексчиновниці, чоловік її підтримує, а взагалі вона здивована такою підтримкою українців. "Чоловік мене підтримує, але він не дивиться телевізор, відписався від мене в соцмережах, бо не виносить, коли мене обзивають. Багато людей пишуть мені, здивована такою підтримкою. Спасибі всім", - сказала Клітіна.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...