"Нех*й шастать!": Британія введе персональні санкції проти громадян РФ

Відзначається, що деяким росіянам буде заборонено в'їжджати на територію Британії. Також будуть заморожені їхні рахунки в британських банках.

Поряд з Державним департаментом США на ситуацію з порушенням прав людини в Російській Федерації вирішило вказати і уряд Великобританії: з цією метою влада країни вводять персональні санкції проти громадян Росії і Саудівської Аравії за порушення прав людини. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України.

Відзначається, що деяким росіянам буде заборонено в'їжджати на територію Британії. Також будуть заморожені їхні рахунки в британських банках.
Імена громадян, щодо яких будуть застосовані санкції, оголосять у понеділок, 6 липня.
Передбачається, що санкції будуть введені в ставленні до причетним до смерті юриста фонду Hermitage Capital Сергія Магнітського в 2009 році.
Також до списку санкцій будуть внесені деякі громадяни Саудівської Аравії, які причетні до вбивства саудівського журналіста-опозиціонера Джамаля Хашоггі.

«За допомогою цього законодавчого акту Великобританія отримає нові повноваження і зможе перешкодити в'їжджати до Британії тим, хто причетний до брутальних порушень прав людини, направляти кошти в наші банки і отримувати вигоду з нашої економіки», - заявив міністр закордонних справ Британії Домінік Рааб.

Крім цього він зазначив, що в цьому році санкції можуть бути розширені на підозрюваних в корупції, утиск журналістів і образі на релігійному грунті.
Нагадаємо, що «Акт Магнітського» був прийнятий в США в 2012 році. Документ визначав коло осіб, причетних до загибелі в російському слідчому ізоляторі Магнітського і вводив для них заборону на в'їзд в США і фінансові санкції. Зараз в «список Магнітського» включають відповідальних за порушення прав людини в цілому. Аналогічні, або схожі правові акти, були прийняті у Великобританії, Канаді, Естонії, Латвії, Литві та інших країнах.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...