Нелюди Путіна по-звірячому закатували українського військовополоненого: вирізали органи, викололи очі

Український військовий, Роман Беспалий, загинув у полоні, в окупованому Донецьку.

Терористи заявили, що чоловік власноруч вкоротив собі віку. Але коли його понівечене тіло повернули рідним – вони були шоковані, передають Патріоти України.

"Це український військовий Роман Беспалий. Бойовики в Донецьку закатували його до смерті. Звірі вирізали частину внутрішніх органів та викололи очі. Так спотворили тіло, що рідним довелося робити ДНК-експертизу, щоб підтвердити особу. Нелюди повернули тіло рідним, мовляв, той вкоротив собі віку в камері.
Роман Беспалий двадцять років служив в армії. На війні з перших днів. Мав два поранення. Він був одним з 8 військових, які потрапили в полон у травні цього року, коли на вантажівці помилково заїхали на ворожий блокпост "Оленівка", - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Савва Дубатовк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...