Неможливо дивитися без сліз: Відео з Донецького аеропорту

У мережі з'явилося страшне відео 5-річної давності, зняте в Донецькому аеропорті. Журналісти без прикрас показали, що довелося винести кіборгам на одній з найбільш "гарячих" точок фронту.

Жахливе відео про війну оприлюднив у Facebook волонтерський фонд "Повернись живим", передають Патріоти України.

Фонд оприлюднив відео, яке журналісти зняли рівно 5 років тому. Тоді за Донецький аеропорт йшли страшні бої. Гібридна армія РФ кидала на захоплення ДАП всі свої сили. Українські воїни стійко тримали оборону, за що були прозвані в результаті киборгами. "Рівно п'ять років тому, 28 вересня 2014 року, на територію Донецького аеропорту заїхали українські журналісти - автори цієї зйомки. Частина відзнятого не потрапила в ефір, і зараз, п'ять років по тому, вони зробили практично міні-фільм про одну добу в ДАПі" , - розповіли у фонді.

Вони попередили, що ролик по-справжньому жорсткий. Там є вибухи, кров, крики поранених українських бійців. Показане те пекло, яке були змушені переживати українські десантники.

"Це відео неможливо дивитися без сліз. Але воно гідне бути переглянуте від початку і до кінця ... Тоді ніхто не знав, що через чотири місяці бетон не витримає, і руїни Донецького аеропорту з кривавими боями займуть кадрові російські військові. І ніхто не припускав, скільки захисників України загине в тих боях за ДАП. Дивіться. Пам'ятайте. Це по-справжньому важливо", - підкреслили представники фонду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...