Неочікуваний ефект окупації: Кримських двірників з "чистих" ділянок міняють на краснодарських зайд

Люди обурені і зізнаються, що такого ставлення до себе не очікували.

Двірники з Краснодара прибиратимуть парки в місті Керчі, а місцевих двірників перекидають на прибирання доріг. Блогер з ніком RoksolanaToday & Крим25% розмістила скріншот поста, написаний одним з жителів Криму, передають Патріоти України.

Автор поста написав, що "керівники" міський "комунальної служби" перекидають місцевих двірників, які працювали в парках, на прибирання доріг, а для прибирання парків буде залучати двірників, завезених з ... Краснодара.Керченські двірники спочатку висловлювали незадоволення таким рішенням місцевих комунальників, але у відповідь почули пропозицію, "від якої неможливо відмовитися": або беззастережно приймати нові умови, або звільнятися. І, як вважає автор поста, швидше за все, за рішенням завезти в Керч краснодарських двірників стоїть чийсь фінансовий інтерес, і напевно мова йде про досить значні суми.

До того ж в пості звертається увага на такий факт, як масове завезення робочої сили при далеко не найсприятливішій санітарно-епідемічній ситуації. Адже коронавірусну пандемію ніхто не відміняв. І масове завезення людей з РФ може спровокувати в Керчі спалах небезпечного захворювання.

Кримчани визнаються в пабліках, що не хочуть переходити на інші точки роботи, багато виявилися не готові до такого повороту подій. Люди в соцмережах говорять, що місцевих "проміняли" на росіян. Але заперечувати і відстоювати свої права в цьому питанні люди не наважуються. Так як хочуть мати зарплату і можливість годувати сім'ї.

Є й інша версія заміни двірників саме в парках: місцеві "занадто багато знають". Таку версію висунув один з коментаторів під розміщеним постом. "Двірники, це хороше джерело інформації про місцевих. У жандармів запитаєте, вони в царські часи навіть доплачували їм за уважність", - написали в обговореннях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...