"Непокаране зло регенерується": Колишній генпрокурор висловився з приводу можливого обміну ексберкутівців

Луценко, який, перебуваючи на високій посаді, не поспішав довести справи Майдану до логічного завершення, розкритикував звільнення "беркутів" заради обміну.

За словами колишнього Генерального прокурора Юрія Луценка, якщо їх відпустити, то домогтися для них справедливого покарання буде вже неможливо, передають Патріоти України.

«Я розумію, що треба витягати з російських в’язниць наших. Але, по-перше, за час моєї каденції було засуджено 1200 терористів і ще 1300 перебувають на стадії слідства. Тому міняти є на кого. По-друге, справу щодо вбивств на Майдані треба спочатку довести до вироку суду. І лише потім — міняти», — написав ексглава ГПУ у себе у Facebook.

Луценко також додав, що якщо обвинувачені зможуть уникнути покарання, то у підсумку спотворять правду щодо подій під час Революції Гідності. «Непокаране зло регенерує себе. Невизнане зло у Москві оголосить себе добром і буде знищувати правду, за яку віддали життя Герої Небесної Сотні», — заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...