"Нереальний КОПець": В Україні помітили поліцейське авто з унікальним номером і вартістю в мільйони (відео)

На одній із вулиць Одеси помітили поліцейську Porsche Panamera за 3,2 млн гривень.

Відповідне відео з'явилось у Facebook-спільноті ЗупиниЛося, передають Патріоти України.

Porsche Panamera 4E Hybrid Sport-Turismo має червоні транзитні номери, тобто тільки-но надійшла у розпорядження поліції. Автомобіль розфарбований у ліврею патрульної поліції та має номер 0007.

Є версія, що це авто розфарбували для зйомок фільму.

"Виявилося машину взяли для зйомок комедії "Нереальний Копець", яку зараз знімають на Одеській кіностудії. Сюжет в тому, що нібито герой мажор повертається з Америки в Україну, де його відправляють служити в поліцію", - пишуть Police Control Ukraine у Facebook.

Аналогічний автомобіль на сайті офіційного дилера німецької марки в Україні коштує від 3 178 480 грн. Він може розганятися до сотні за 4,6 с та має максимальну швидкість 275 км/год. Цей гібрид загальною потужністю 462 к.с. має дуже незначну витрату пального – всього 2,5 л на 100 км.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...