Несподіване перевтілення: Дружина правлячого князя Монако здивувала новим іміджем (фото)

Колишня чемпіонка ПАР з плавання та учасниця Олімпійських ігор Шарлін Уіттстток вийшла заміж за князя Монако в 2011 році.

Дружина правлячого князя Монако Альбера II здивувала новим іміджем, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

42-річна княгиня Шарлін, відома своєю елегантністю, несподівано коротко постриглася і частково поголила голову в стилі панк. Тепер вона зовсім невпізнанна. Раніше княгиня найчастіше носила стрижку боб довжиною до підборіддя, яка була її своєрідною візитною карткою.

Як пише видання Daily Mail, Шарлін з'явилася в сміливому образі на церемонії в палаці Монако на дитячому різдвяному святі. Княгиню супроводжували її двійнята - принц Жак і принцеса Габріелла, яким виповнилося шість років 10 грудня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...