Несподівані фото: Як виглядали зірки в лихі 90-ті

Лихі 90-ті - так прозвали цей непростий час, стиль якого актуальний зараз.

Мода на 90-ті повернулася, деякі стилісти рекомендують діставати старий одяг з маминих шаф, щоб перебувати на хвилі сьогодення, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Подивімось, як зірки виглядали в той період, й що можна перейняти у них сьогодні.

Співачка Алла Пугачова потрапила в кадр разом колегою Аркадієм Укупником. Примадонна вибрала міні-сукню з вирізом з боку, який оголив ніжку, а також зробила пишну зачіску. Деякі користувачі мережі стверджують, що зараз артистка виглядає набагато краще і навіть молодше.

Колишній зять Алли Пугачової, Володимир Пресняков, в той час носив довге волосся. Молодий і усміхнений співак позував поруч зі своїм кращим другом Леонідом Агутіним.

З роками співак Філіп Кіркоров багато разів змінював імідж, але багато хто пам'ятає його з великою шевелюрою темного волосся і в тісних брюках - саме в такому образі співак став завойовувати славу.

Анджеліна Джолі у 90-і роки була справжньою відірвою. Зірка завоювала скандальну популярність, а також з того часу стала вважатися однією з найгарячіших жінок планети.

Дженніфер Лопес з тих часів демонструвала свої апетитні форми в гарних нарядах. Варто відзначити, що з роками зірка стала гарячішою.

Секс-символ 90-х пишногруда Памела Андерсон любила незвичні зачіски, брязкальця і відверті речі, а також наносила багато косметики. Але це все мода тих часів, зараз відома блондинка виглядає набагато скромніше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...