Несподіваний поворот: Профспілки через суд вимагають звільнення очільника "ПриватБанку"

Профспілкова організація співробітників ПриватБанку через суд спробувала позбавити посади голову фінустанови Петра Крумханзла.

Печерський районний суд Києва відкрив провадження за позовом первинної профспілкової організації працівників ПриватБанку про оскарження бездіяльності наглядової ради і про зобов'язання звільнити голову правління банку, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Серед відповідачів вказано державний ПриватБанк, а в якості третьої особи – Крумханзла.

При цьому, ще в листопаді 2019 року Печерський суд відкрив провадження у цивільній справі за позовом профспілки до всіх членів наглядової ради банку про визнання трудових контрактів недійсними.

Також напередодні стало відомо, що колишній топ-менеджер ПриватБанку Олександр Дубілет через суд оскаржив його націоналізацію. Провадження за позовом колишнього голови правління до Фонду гарантування вкладів, Мінфіну і ПриватБанку Господарський суд Києва відкрив 2 січня 2020 року. До переходу установи в держвласність Дубілет був міноритарним акціонером банку – він володів 2,7249% акцій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...