Невідомий чоловік напав на киянку і спробував втопити

Дивного хлопця пізніше бачили на вулицях Києва - він розгулював голим і чіплявся до жінок.

Киянка Світлана Коптиліна розповіла страшну історію про те, як невідомий чоловік спробував втопити її на каналі по вулиці Раїси Окіпної. Молодий хлопець просто підплив до неї і почав тримати голову під водою. Деталі інциденту вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Світлана Коптиліна розповіла, що часто купається під мостом через канал на вулиці Раїси Окіпної – там збираються любителі плавання в будь-яку пору року. Вона прийшла на улюблене місце близько 6-ої ранку і єдиний, кого вона зустріла – це був місцевий рибалка.

Вона поплавала трохи і вже почала повертатися, коли побачила, що з боку дамби в її сторону біжить молодий хлопець у чорній футболці.

"Мою увагу привернуло те, що він, не зупиняючись, не роздягнувшись, по крутому бетонному спуску забіг у річку і відразу поплив. Прямо на мене. Це було дивно, я його не знаю, на вигляд років 20-24", - повідомила жінка.

Коли він доплив до неї, став дивитися їй в обличчя і Коптиліна від несподіванки сказала йому, що без одягу плавати зручніше. Він зняв футболку, а потім сказав їй: "Не розмовляйте". Далі почалося щось дивне – молодий хлопець спробував її втопити.

"А потім повернувся до мене і натиснувши двома руками на мою голову опустив мене під воду. Тиснув і тримав. Я марно намагалася боротися, ковтала воду і розуміла, що це кінець. В якийсь момент він, не знаю, чому, відпустив мене на мить. Я спливла, вдихнула повітря, сподівалася, що страшний жарт закінчився, сказала "не треба", але він знову руками на моїй голові штовхнув мене під воду і утримував там. В останню мить, коли свідомість уже йшла, я спробувала вхопитися за життя - і пішла під водою в бік від його рук. Певно, він подумав, що місія виконана і я пішла на дно", - описала Коптиліна пережитий жах.

Коли вона виринула, молодий чоловік дуже швидко плив до берега, а жінка в жаху попливла в іншу сторону, до рибака. Той сказав, що все бачив, але припустив, що це її приятель і просто дуріє.

"Цей чоловік - вбивця. Він все робив професійно і чітко. Не виключено, що це лише один з епізодів. Для себе я зробила висновок - ні до чого зайва коректність у воді: я бачила, що він чітко пливе до мене, дивиться мені в обличчя, потрібно було відразу кричати - не підпливайте! Цим привернути увагу як мінімум - рибака. І вже там, у воді, зрозуміла: коли топлять, потрібно постаратися піти під водою в бік. Там в ці миті, звичайно, важко аналізувати, але у мене вийшло, і це врятувало мені життя", - поділилася Коптилина і описала як виглядає молодий чоловік: симпатичний хлопець, 22-24 роки, не блондин і не брюнет, сучасна стрижка – з боків коротко, зверху побільше. Ввічливий, доглянутий.

Пізніше на камери телефонів і спостереження потрапили відео з молодим хлопцем, який бігав по вулиці голим і чіплявся до дівчат. Також про нього писали в групі ДТП. Kiev.ua і повідомляли, що за добу до інциденту з Коптилиною, він пропав на Гідропарку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...