Невістки Єлизавети Другої привертають небажану увагу: Розбрат у королівській родині посилюється

Стало відомо, коли саме і яким чином почалася сварка принца Гаррі і Меган Маркл з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон.

Як пише видання Daily Mail, Гаррі влаштував «розбірки» з родичами через кілька днів після свого весілля, яке вони з Меган зіграли 19 травня 2018 року, передають Патріоти України.
Герцог Сассекський несподівано зробив жорстку догану своєму старшому братові і його дружині після того, як їхні діти пішли спати. Він дорікнув Вільяму і Кейт в тому, що вони не чинили його нареченій належної підтримку перед весіллям. Емоційний вибух Гаррі застав герцога і герцогиню Кембриджських зненацька і кинув їх в повне здивування. Присутня при цьому Меган, як пише видання, зберігала гробове мовчання під час промови, яку виголошував її чоловік.
Кембриджі переконали Гаррі, що вони щасливі надати його дружині більше підтримки. Кейт навіть прийшла до них на наступний день в гості з букетом квітів. А потім запропонувала супроводити свою новоявлену невістку на тенісний турнір в Уїмблдоні. Дами разом прибули на цей захід. Однак між ними була помітна явна напруженість і холодність (набагато природніше вони вели себе на Вімблдоні в цьому році). Незабаром після цього було прийнято рішення про переїзд Меган і Гаррі з Кенсингтонського палацу в Фрогмор-котедж і про розподіл офісів Кембриджів і Сассексів.Кейт Міддлтон і Меган МарклУімблдон, 2018 рікУімблдон, 2019 рікА видання Express стверджує, що свою лепту в розрив між Вільямом і Гаррі мимоволі внесла королева Єлизавета. 93-річна монархиня почала передавати деякі свої обов'язки синові Чарльзу і онуку Вільяму, які займають перші два місця в черзі на трон. Це віддалило братів один від одного, оскільки, якщо раніше вони виступали одним фронтом і найчастіше все робили разом, то тепер принци почали грати різні ролі. Вільям, як майбутній король, пішов призначеною йому дорогою. А Гаррі залишився не при справах.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...