"Невичерпне джерело любові, ніжності і турботи": Як у столиці вітали жінок з Днем матері (фото)

Понад сто жінок, які гордо носять найвище звання МАМА, 12 травня зібралися в колонній залі столичної адміністрації.

Людмила Русаліна

За підтримки Благодійного Фонду "Разом", який очолює українська бізнес-леді, меценат Людмила Русаліна, в КМДА відбувся урочистий захід, присвячений дню Матері, передають Патріоти України.

"Мами - це невичерпне джерело любові, ніжності і турботи, які безкорисливо віддають своє тепло близьким, і настільки самовіддані, що в переважній більшості вони не вміють приймати любов. Їм завжди здається, що увага і любов по відношенню до них - не найголовніше, краще віддати їх тим, хто більш потребує, але вони, як ніхто інший, цього заслуговують. Однак жінкам також потрібна підтримка сім'ї, близького оточення, визнання суспільства і держави. І, скажімо прямо, наші мами його недоотримують", - зазначила Людмила Русаліна.

На зустрічі вшановували почесних матерів: очільниць материнських організацій, багатодітних мам і тих, хто виховує особливих дітей. Для них була приготовлена програма і подарунки.

"Ми хочемо, щоб жінки відчули, що вони не кожна сама по собі, а єдина сила", - розповіла Галина Камінська, одна із засновників ГО "Призначена бути щасливою".
Галина Козлова, директор Київського міського центру сім'ї "Родинний дім" та інші учасники свята погоджуються, що такі заходи як раз і здатні підбадьорити жінок, протягнути ту необхідну руку допомоги і підставити їм плече опори. "Подібні заходи здатні дати частину цієї необхідної уваги хоча б з боку суспільства. І це вже немало, оскільки отримавши хоч трохи позитиву, в жінці прокидається материнська, наповнена любов'ю і творенням енергія, яка несе багато добра", - відзначила Людмила Русаліна.

Жінки ділилися своїми секретами успіху, переймали досвід виховання та обговорювали особисті складові щастя. Для кожної з учасниць вкрай важливо робити те, що приносить їй задоволення й знаходити підтримку серед однодумців.

Саме цьому і був присвячений захід, де матусі могли б познайомитися одна з одною, знайти собі подругу чи порадницю, а також відпочити від буденних турбот.

Організатори зауважують, таке свято для мам – гарний привід відволікти їх від буденних проблем, турбот і негараздів, тому їх частували смаколиками, дарували квіти й мотивували. Всі присутні отримали подарунки й незабутні емоції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...