Незаконних шукачів з 50-ма кг рогів затримали у зоні відчуження (відео)

У травні одного з правопорушників разом з двома іншими шукачами пригод, затримали у Чорнобильській зоні. Тоді встигли назбирати понад 150 кг рогів.​

Прикордонники Житомирського загону спільно зі співробітниками Нацполіції 19 грудня виявили двох українців та білоруса, які на радіаційно забрудненій території збирали роги диких тварин, передають Патріоти України.

"Чоловіки незаконно проникли на відселену територію та на момент затримання встигли назбирати понад три десятки рогових утворень копитних тварин. Всі вони є жителями Київщини, іноземець має право постійно проживати на території України", - йдеться в повідомленні прикордонної служби. .

Стосовно затриманих правоохоронці склали протоколи. Також подали заяву на кримінального порушення за порушення вимог режиму радіаційної безпеки. Роги оленів, цапів та лосів загальною вагою понад 50 кг вилучили.


У травні одного з правопорушників разом з двома іншими шукачами пригод, затримали у Чорнобильській зоні. Тоді встигли назбирати понад 150 кг рогів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...