Незелена "Киевская Русь": Хмельниччанин випустив дуже дивний мультфільм про Зеленського (відео)

Таким чином автор намагається заробити: він вказав номер свого банківського рахунку для пожертвувань.

Якийсь житель Хмельницької області Анатолій Сурма зробив мультфільм про президента України Володимира Зеленського, а також Юлію Тимошенко та Олега Ляшка. За сюжетом, заснованим на російській народній казці, зроблений дідом і бабою Колобок спочатку обдурив Зеленського і Ляшко, а потім втік від Тимошенко і повернувся до своїх творців, передають Патріоти України.

Судячи з голосу, а також за змістом цього твору, під ім'ям Сурми ховається екс-спікер Андрій Парубій.

Насправді до хмельницькому мультиплікатора соратник Порошенка не має ніякого відношення, Сурма вже давно робить такого роду мультфільми, хоча політики торкався рідко. Так, в минулому році він зробив аналогічний мультфільм з коломийками: "Сидит Ваня на печи, уплетает кирпичи. Хочет сделать три рубля, не выходит ничего" і "На горе стоит верблюд, там четверо Путина бьют".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...