"Незговірливому Лукашенку загрожує смертельна небезпека", - Бабченко

21 червня в Мінську відбувся мітинг проти об'єднання Білорусі з Росією у "Союзну державу".

Активісти вийшли з плакатами, на яких було написано: "Білорусь не Росія", "Путін! Ми не один народ", "До побачення, наш ласкавий Мішо", "Відчепіться від нас зі своєю інтеграцією", "Путіне, вирішуй свої проблеми без нас". Це проблема для президента РФ Володимира Путіна, який, за оцінками більшості аналітиків, має намір вирішити питання продовження свого перебування у владі шляхом поглинання Росією Білорусі? На це запитання відповів журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

— Чи можна говорити про те, що план Путіна зривається? Зокрема, що вирішення "проблеми 2024" йому доведеться шукати в іншому місці?

— Ні. Безумовно, ні. Думаю, що план із поглинання або з інтеграції Білорусі — трошки, звичайно, скоригований. Тому що Олександр Григорович (Лукашенко. — ред.) раптом показав таку незговірливість, на яку від нього не розраховували.

Але я вважаю, що план зовсім не скасовується. І ніщо йому не завадить. Білорусь у будь-якому випадку буде поглинута. Думаю, це питання вирішене. Зараз просто вибираються методи й шляхи, як це робитиметься: від м'якої сили аж до військового вторгнення.

Непоступливість Олександра Григоровича це його особиста проблема, яка загрожує, насамперед, йому самому?

— Так, безумовно. Це може йому загрожувати аж до втрати життя, врешті-решт. Якщо його треба буде прибрати, думаю, його приберуть.

— А як же громадянське суспільство Білорусі? Чи таке там поки не дозріло?

— Ні. Такого поки немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...