"Незрозумілі звуки і чітко помітні примари", - експерт про "криваву" повню

​Повня і її вплив на людину ще до кінця наукою не вивчені. Однак відомо, що від неї страждає не тільки людський організм, а іноді активізуються і потойбічні сили. Астрологи і медіуми повідомляють, що новий пік активності духів припадає на 14 жовтня.​
Звичай давати назви фазам Місяця виник не тільки в Європі, але і в багатьох країнах світу. Хтось повний місяць в жовтні називає "мисливським", а хтось і "кривавим", передають Патріоти України.
Спиритологи ж впевнені, що, незважаючи на назву, в цей день відкриється портал в потойбічний світ.
Події після 14 жовтня в світі привидів можуть розвиватися за різними схемами. Не виключено, що висока ймовірність появи привидів буде в місцях масового поховання людей і в місцях масштабних трагедій (аварія, розстріли, бойові дії).
"Незрозумілі звуки, предмети, що зникають на час і переміщуються, навіть чітко помітні примари померлих - все це проявиться під час "кривавої" повні", - запевняють медіуми.
Викид такої енергії обов'язково відіб'ється і на людині. Може погіршитися загальний стан організму, і не виключені напади неконтрольованої, спонтанної агресії.
Скептики ж не вірять, що фази Місяця можуть якось сильно впливати на людину.
Щодо наукового світу, то там категорично заперечують прояви паранормальної активності в період зміни фаз Місяця.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...