Незважаючи на карантин, готелі розкуплені: Українці масово ринуться у травні на відпочинок

Турагенти зазначають, що в зв'язку з карантином цього року почне розвиватися внутрішній туризм в Україні.

Незважаючи на ймовірність продовження карантину до травня, багато українців запланували відпочинок на травневі свята в Карпатах, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

Безліч приватних будинків уже заброньовано, особливо економ-варіанти житла. Решта номерів люкс господарі готові здавати за ціною від 1000 до 1400 грн на добу. "Поки розкидуємо людей по датах, щоб уникнути накладок, коли одного дня хочуть приїхати три різні особи. З 1 до 4 травня у нас вже повністю розібрані бюджетні номери", – розповіли власники житла в селі Карпати Мукачівського району.

Турагенти зазначають, що в зв'язку з карантином цього року почне розвиватися внутрішній туризм в Україні. "Думаю, зараз наші курортні міста почнуть розвиватися. Люди поїдуть туди. Що ж стосується цінової політики, то попит породжує пропозицію. Якщо будуть високі пропозиції, а попиту не буде, то пропозиції можуть впасти в ціні. Всі ж розуміють – цьогоріч громадяни не зможуть шикувати й розкидатися грошима на відпочинок", – розповіла керівниця одного з турагентств Олена Глазунова.

За її словами, навіть якщо до початку літнього сезону країна все ще лишатиметься на карантині, є ймовірність, що на відпочинок українці будуть "просочуватися" усіма можливими способами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...